Pagini

NOTD - Minty, Blue & Strawberry




Astazi mi-am facut gherutele in felul acesta... un french colorat in doua colori (minty & blue), au fost culorile mele preferate vara aceasta.
Aaa si sa nu uit pe o singura gheruta am facut un model dragalas cu o capsunica, nu e ea perfecta dar e caraghiosa :)




Despre unghiile mele asa in mare ce sa spun... nu sunt adepta unghiilor false, imi plac asa cum arata dar nu sa le port. O singura data mi-am pus cand am avut cununia civila, atunci nu aveam unghiutele crescute si le vroiam luunnngii. Nu mi s-au dezlipit, una mi se pare ca am reusit sa o rupt...  cum sunt eu capoasa mi le-am scos singura. Nu am avut stare normal, am reusit sa le scot pana la urma, am vazut filmulete pe youtube cum se scot acasa unghiile false, parea asa simplu pac, pac... dar nu a fost chiar asa usor.
Dupa ce le-am scos, unghiutele mele erau cam amarate, subtiate si mi s-au exfoliat o perioada buna de timp.
In timp s-au regenerat si in momentul de fata mai tot timpul le am lungute. Mai rup cate una din cand in cand sau din greseala o tai cu cutitul :)). Deobicei rar ca sunt atenta dar se mai intampla si atunci ma enervez... nu-mi place sa se rupa vreuna, ori trebuie sa le tai pe toate, ori sa le mai scurtez incat sa nu se vada o diferenta prea mare :).
O sa revin cu o postare despre rutina gherutelor mele... e un intreg ritual :))

Kisses !

3 comentarii: